allhelgonahelg svenssons i lammhultDet är allhelgonahelg. En helg med mycket tid till eftertanke och minnen. Det är gott med en helg som påminner om att ge lite extra tankar till dom vi fortfarande håller av och bär med oss. Tänk att det ofta känns som att dom ändå är kvar. Jag tycker mycket om den känslan.

allhelgonahelg svenssons i lammhultJag har alltid tid att viga några timmar av helgen för att umgås hos Svenssons i Lammhult. Det är numera tradition att de bjuder in sina kunder till att träffa oss leverantörer i sina butiker. Det är alltid fullt hus och vi blir alla överösta med frågor om material, hållbarhet och tankar runt framtagning av produkter. Alltid en skön mix av människor och bra stämning. Jag får mycket frågor runt impregnering av betongbord och får tillfälle att berätta om mina speciella tekniker och tankarna jag har om föremålen. Jag försöker alltid att förmedla att passionen för materialen är en viktig ingrediens i rörelsen.

allhelgonahelg svenssons i lammhultSå efter några timmars trevligt mingel så är det åter dags att återvända till allhelgonakänsla och eftertanke. Trevlig helg till er alla.